Przejdź do treści
Starostwo Powiatowe w Przeworsku
Logo Starostwo Powiatowe
bip.gov.pl

2021.03.08 - zapytanie o szacunkową wycenę na: Opracowanie projektu wykonawczego zagospodarowania poscaleniowego dla operacji: „Scalenie gruntów wsi Siennów, gm. Zarzecze" i „Scalenie gruntów wsi Hadle Kańczuckie, gm. Jawornik Polski"

Szacunkową wycenę proszę przesłać do dnia 15 marca 2021 r., na adres poczty elektronicznej  geodetapowiatowy@powiatprzeworsk.pl, pocztą lub osobiście na adres zamawiającego. Wycena powinna zawierać kwotę netto + wartość VAT.

W razie dodatkowych pytań proszę o kontakt z pracownikiem Wydziału Geodezji i Gospodarki Nieruchomościami – tel. 16 648 70 09 wew. 190.
Załączniki:
Nazwa plikuTyp plikuRozmiar
3 Wzór umowy. Plik doc 64.43 KB
Zapytania szacunkow Plik txt 1.86 MB
Zapytanie Szacunkowe. Plik doc 154.00 KB
powrot
Podmiot publikującyStarostwo Powiatowe w Przeworsku
WytworzyłMarek Markiewicz - Geodeta Powiatowy2021-03-08
Publikujący Marek Nowak - Inspektor 2021-03-08 15:05
Modyfikacja Marek Nowak - Inspektor 2021-03-08 15:06
Ostatnio dodane
Uchwały/Zarządzenia
data dodania: 2023-10-17
data dodania: 2023-10-17
data dodania: 2023-10-17
data dodania: 2023-10-17
data dodania: 2023-10-17
data dodania: 2023-10-17
data dodania: 2023-10-17
data dodania: 2023-10-17
data dodania: 2023-10-17
data dodania: 2023-10-17
Przetargi
Treści
data dodania: 2023-11-30
data dodania: 2023-11-30
data dodania: 2023-11-28
Newsletter

Valid HTML 4.01 Transitional

Starostwo Powiatowe w Przeworsku
Starostwo Powiatowe w Przeworsku, ul. Jagiellońska 10, 37-200 Przeworsk tel. (16) 648 70 09 , e-mail: starosta@powiatprzeworsk.pl
Wygenerowano: 01 grudnia 2023r. 17:00:00
[ X ]
Nowe zasady dotyczące cookies W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.